Blinky Blitz logo

Daken, gevels & bestrating

bubble

Laat je dak, gevel & oprit reinigen

De buitenkant van je woning of bedrijfsgebouw is het eerste dat je gasten zien als ze aankomen. Laat dus tijdig je dak, gevel, oprit en/of terras reinigen en garandeer zo een goede eerste indruk. Daarnaast kan je slijtage vermijden door de buitenkant van jouw pand regelmatig te laten onderhouden. Mos en algen kunnen je gevel immers poreus maken en voor barsten zorgen. Wij brengen tijdens onze behandeling tegelijkertijd een anti-moscoating aan om mos en algen te remmen.

bubble
hellende daken schoonmaken
shutterstock [Converted]

Hulp nodig bij algemene reiniging?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan.

bubble

Je poetswerk aan professionals overlaten?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan.

Grafitti verwijderen verwijderen grafitti na

Graffiti op je gevel laten verwijderen?

Heeft iemand ongewenste graffiti op je gevel aangebracht? Dan wil je die waarschijnlijk zo snel mogelijk terug laten verwijderen. Zonder het juiste materiaal is dat echter niet zo gemakkelijk. Zet daarom onze expertise in om je gevel opnieuw schoon te krijgen. Nadat we zijn langsgekomen, zal je niet meer zien dat er ooit graffiti op je gevel stond.

bubble
bubble

Paardenstallen reinigen

Naast het dagelijkse onderhoud van je paardenstal is het ook belangrijk om die regelmatig eens grondiger te laten schoonmaken. Enkel zo krijg je echt al het vuil uit de stal weg en kan je je paard een gezonde leefomgeving verzekeren. Bij Blinky.Blitz zijn wij echte specialisten in paardenstallen reinigen. Van een enkele stal bij een particulier tot alle stallen op een manege, wij gaan geen schoonmaakklus uit de weg.

bubble
Paardenstal kuisen Paardenstal uitkuisen
shutterstock [Converted]
dak schoonmaken

Efficiënt onderhoud met een hogedrukreiniger

Als we daken, gevels en bestrating reinigen, gaan wij meestal aan de slag met onze hogedrukreiniger. Door de juiste temperatuur en druk te kiezen, kunnen wij zelfs vuil, vet en kleurstoffen verwijderen die je met een gewone borstel nooit weg zou krijgen.

Voor hellende daken hebben wij een speciale hogedrukreiniger die we van boven naar beneden gebruiken om zo lekken te voorkomen. Je kan ons trouwens eveneens contacteren voor glasbewassing en eventuele andere schoonmaakklussen.

bubble